Expedient sancionador de Competència contra Mediapro

S'investiga si la companyia de Jaume Roures va imposar condicions comercials discriminatòries
roures tv3
roures tv3

La Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC) ha obert un expedient sancionador a Mediapro per la possible comissió de pràctiques que restringien la competència mitjançant imposicions comercials relacionades amb els canals beIN Sports i beIN LaLiga.

La investigació sorgeix d’una denúncia d’Obwan Networks and Services SL, una societat comercialitzadora de continguts audiovisuals esportius. La CNMC indaga si la companyia que lidera Jaume Roures ha imposat condicions “discriminatòries i inequitatives” amb relació a operadors de televisió de pagament a Espanya interessats a explotar beIN Sports i beIN LaLiga (canals editats per Mediapro) i, principalment, amb relació a operadors que emeten a internet, que es considera que podrien comportar la seva exclusió del mercat.

Competència, d’entrada, ha apreciat indicis d’una infracció de la Llei de Defensa de la Competència i del Tractat de Funcionament de la Unió Europea, però la instrucció es pot allargar fins a un màxim de 18 mesos. Per la seva part, un portaveu de Mediapro ha assegurat que no han fet res malament i que diran la seva a la CNMC quan el procediment permeti formular al·legacions.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari