Acuamed trenca amb FCC a Flix

L'extracció de llots tòxics de l'embassament, abandonada per la contractista, es reprendrà aquest estiu
flix
flix

La societat estatal Aguas de las Cuencas Mediterráneas, S.A (Acuamed) ha anunciat aquest dilluns que rescindeix el contracte que encarregava a FCC les tasques de descontaminació de l’embassament de Flix, després que aquesta companyia es negués a extreure els 79.300 metres cúbics de material contaminat que encara queda dipositat.

Acuamed, així mateix, ha assegurat que l’extracció dels llots tòxics es reprendrà aquest estiu amb l’objectiu de tenir enllestida a finals del 2018 la descontaminació que FCC va deixar pendent. Abans, s’haurà d’adjudicar de nou el contracte i un estudi determinarà les infraestructures que calen.

El director general d’Acuamed, Javier Baratech, ha dit que demanaran al Govern espanyol que FCC assumeixi el sobrecost per deixar l’obra quan encara faltaven un 10% dels materials per extreure. FCC, però, vol que un arbitratge avaluï els seus treballs a Flix i decideixi què ha de pagar cadascú.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides