Gemma Montull també assenyala Osàcar

Ferrovial pagava un 2,5% a CDC i un 1,5% als tàndem Millet-Montull, ha dit l'expresident del Palau de la Música
Título de la imagen
Título de la imagen

Gemma Montull també apunta a Daniel Osàcar, l’extresorer de CDC. En la seva declaració, a preguntes del fiscal Emilio Sánchez Ulled, l’exresponsable financera del Palau de la Música ha assegurat que Ferrovial va usar aquesta institució com a intermediari per finançar de forma irregular Convergència. A més, ha declarat que ella només era una subordinada de Fèlix Millet i del seu pare Jordi Montull.

Millet ja ha dit que, efectivament, Ferrovial finançava amb un 4% de l’obra pública a CDC, de la qual el 2,5% anava al partit i l’1,5% restant se’l quedaven Millet i Montull, tot i que Millet es quedava un 80% d’aquesta comissió i Montull, el 20% restant.

Segons Gemma Montull, els diners que oficialment eren el patrocini al Palau en realitat eren molts menys perquè era la pantalla per finançar CDC, que adjudicava obra pública a Ferrovial a canvi d’aquests imports.

L’exresponsable financera del Palau també ha dit que les sigles GPO que surten a la comptabilitat interna del Palau corresponen a Millet i Jordi Montull, la qual cosa també ha dit Millet a les preguntes del seu advocat defensor.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari