Albiol s’oblida de Rajoy i de Camps

CORRUPCIÓ: Doble discurs al PPC
Título de la imagen
Título de la imagen

El doble discurs del PP amb la corrupció sembla no tenir límits. I el líder del PPC, Xavier García Albiol, s’ha encarregat de demostrar-ho un cop més amb la seva valoració de les declaracions del president del PDeCAT, Artur Mas, assegurant que els processos judicials contra ell o l’antiga Convergència són un atac a Catalunya.

I és que el popular va considerar que era “un despropòsit” que Mas prengués aquesta posició pública, i va gosar comparar l’actitud del PP amb la dels convergents. “Quan s’ha parlat d’algun cap de corrupció del PP, a ningú se li passa pel cap dir que això és un atac a Espanya, a tot el partit, o de la política en general. En canvi, quan es descobreixen presumptes irregularitats de CDC, diuen que s’ataca Catalunya”, va soltar.

Sembla, doncs, que Albiol pren els ciutadans per babaus, menteix vilment, o s’oblida de nobles i sonats representants del PP. I és que quan va esclatar el cas Bárcenas, Mariano Rajoy i Dolores de Cospedal van insistir una i altre cop que era una “causa general contra el PP” i que més tard que es feia per “danyar la política espanyola i de recuperació” del seu govern. Més semblant encara a Mas va ser l’aleshores president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, que va identificar els processos contra ell i els seus consellers amb “un atac als valencians“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides