Un regal al Penedès que no existeix però complau egos

Título de la imagen
Título de la imagen

La gent del Penedès fa anys que lluita per poder incloure el seu territori com una vegueria més. La setmana passada ho van aconseguir, i el Parlament va aprovar la inclusió del Penedès al llistat de vegueries i va definir els seus límits geogràfics. La votació es va celebrar al Parlament com una victòria. Però en realitat, tot és més façana que contingut.

De fet, com que les vegueries no existeixen, no es poden desenvolupar perquè la llei espanyola no permet la desaparició de les províncies, i no hi ha cap efecte pràctic ni polític en ser o no vegueria, la votació del Parlament només va servir per fer un regal als penedesencs que no existeix. Omple el seu ego, els fa un copet a l’esquena, però no existeix ni serveix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides