Apareix un pendrive amb dades sobre el cas Pujol

Un agent explica que el va trobar mentre "ordenava els calaixos" del seu despatx
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La policia ha entregat al jutge que investiga el cas Pujol, José de la Mata, un pendrive que suposadament va aparèixer en el despatx de l’agent mentre estava “ordenant els calaixos“, que podria contenir dades sobre la investigació de la família de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. El jutge De la Mata ha comunicat que el contingut del llapis de memòria serà bolcat el proper dimarts, 14 de febrer, i en presència de l’agent.

Segons consta en l’acta, el passat dilluns, 6 de febrer, l’Inspector en Cap de la Secció Primera de Blanqueig, que pertany a la Brigada Central de Blanqueig i Anticorrupció de la Policia, va trobar el pendrive mentreordenava diversos calaixos i armaris del seu despatx, i va entragar-lo a l’Audiència Nacional. El dispositiu té 8GB de capacitat, i “semblaque conté dades que han estat utilitzades per aquesta brigada, que està adscrita a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF).

Aquest llapis de memòria apareix just l’endemà que el jutge hagi citat com a testimonis a Eugenio Pino, exdirector adjunt operatiu de la policia i el comissari Marcelino Martín Blas-Aranda, arran d’una denúncia presentada per l’exdirector de l’agència de detectius Método 3, perquè esclareixin l’origen d’algunes proves.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides