Apareix un pendrive amb dades sobre el cas Pujol

Un agent explica que el va trobar mentre "ordenava els calaixos" del seu despatx
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La policia ha entregat al jutge que investiga el cas Pujol, José de la Mata, un pendrive que suposadament va aparèixer en el despatx de l’agent mentre estava “ordenant els calaixos“, que podria contenir dades sobre la investigació de la família de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. El jutge De la Mata ha comunicat que el contingut del llapis de memòria serà bolcat el proper dimarts, 14 de febrer, i en presència de l’agent.

Segons consta en l’acta, el passat dilluns, 6 de febrer, l’Inspector en Cap de la Secció Primera de Blanqueig, que pertany a la Brigada Central de Blanqueig i Anticorrupció de la Policia, va trobar el pendrive mentreordenava diversos calaixos i armaris del seu despatx, i va entragar-lo a l’Audiència Nacional. El dispositiu té 8GB de capacitat, i “semblaque conté dades que han estat utilitzades per aquesta brigada, que està adscrita a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF).

Aquest llapis de memòria apareix just l’endemà que el jutge hagi citat com a testimonis a Eugenio Pino, exdirector adjunt operatiu de la policia i el comissari Marcelino Martín Blas-Aranda, arran d’una denúncia presentada per l’exdirector de l’agència de detectius Método 3, perquè esclareixin l’origen d’algunes proves.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.