De què ha estat denunciada María de los Llanos de Luna?

Llanos de Luna
Llanos de Luna

El sindicat Confederación Española de Policía (CEP) ha denunciat davant la direcció general de la Policia del ministeri de l’Interior que l’exdelegada del govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, continua utilitzant un cotxe camuflat K, amb un conductor policia, pels seus desplaçaments particulars, tot i que ja no té dret a aquest privilegi. María de los Llanos de Luna, molt amiga de l’encara presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va ser nomenada delegada del govern l’any 2011, càrrec que va ocupar fins al passat 18 de novembre, quan va ser substituïda per Enric Millo. Tot i això, la polèmica María de los Llanos de Luna ha aconseguit que li mantinguin el cotxe K, fet que segons la CEP és totalment irregular.

Qui també abusa d’aquest privilegi és Asunción Cárcoba, la dona de l’exministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. La CEP, que es queixa de la gran manca d’efectius policials que hi ha a Catalunya, troba indignant que Asunción Cárcoba faci servir un cotxe K amb xofer per anar a fer les seves compres per Barcelona i també ha posat en coneixement aquesta irregularitat a la direcció general de la Policia, exigint que s’acabi aquesta anomalia, ja que Jorge Fernández Díaz és ara un diputat i les dones dels diputats no tenen dret a passejar-se en cotxe oficial. Només faltaria!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides