L’alcalde de Mollet del Vallès acusa a ERC de fer “política miserable”

ERC havia denunciat al Govern local de delictes que podien comportar penes de presó
Título de la imagen
Título de la imagen

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha donat la raó a l’Ajuntament de Mollet del Vallès i ha arxivat la denúncia presentada per ERC de Mollet contra l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, la primera tinent d’alcalde, Mireia Dionisio i dos funcionaris de l’Ajuntament. La Fiscalia ha determinat que el consistori no ha dut a terme cap il·legalitat al no atorgar la llicència d’obertura a la Mesquita que es troba en aquesta localitat i que, per tant, no hi ha cap indici de delicte.

ERC de Mollet volia imputar als membres del consistori per presumptes delictes de prevaricació, de prevaricació urbanística, de vulneració de drets fonamentals i de discriminació i odi, uns delictes que podrien comportar penes de 7 a 10 anys de presó. Tot i això, la Fiscalia ha reiterat que la demanda d’obertura de la Mesquita segueix incomplint la normativa urbanística de Mollet, motiu pel qual ha desestimat l’acusació.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assegurat que la secció local d’ERC vol aconseguir el poder “a qualsevol preu“, i que “ha utilitzat per via de la justícia afers exclusivament polítics intentant embrutar el nom de la ciutat i posar en dubte l’honorabilitat dels treballadors d’aquesta casa, concretament de dos funcionaris, de la primera tinenta d’alcalde i de la meva persona”.

Monràs ha assegurat que “els serveis jurídics de l’Ajuntament han constatat que es tracta d’una denúncia plena de mentides i falsedats”, fet que ha posat de manifest “una manera de fer política miserable i de baix nivell amb l’únic objectiu d’arribar al poder a través de l’escarni públic, i no a través de les urnes“. Finalment, l’alcalde ha dit que donarà a conèixer tots aquests fets a la justícia i que ha enviat una carta al líder d’ERC, Oriol Junqueras, “demanant explicacions”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides