Aragonès, a la CUP: “No hi ha marge per negociar més”

El secretari d'Economia descriu els pressupostos com una proposta valenta i conjunta amb els cupaires que reverteix les retallades
aragones els matins
aragones els matins

En la mateixa línia expressada per la consellera i portaveu Neus Munté, el secretari d’Economia, Pere Aragonès, s’ha mostrat optimista sobre els pressupostos, l’aprovació dels quals depèn de les assemblees de la CUP.

Aragonès, això sí, ha assegurat a Els Matins de TV3 que “no hi ha marge per negociar més” amb els cupaires, als quals considera coautors de la “proposta definitiva” de pressupostos perquè, segons ell, “el que hem posat sobre la taula recull la major part de peticions que plantejava la CUP”.

De fet, considera que la proposta reverteix les retallades, és “ambiciosa i valenta” i hauria de motivar per ella mateixa el suport de la CUP. Aragonès ha manifestat que “la CUP és conscient del que ens hi juguem”, que creu que “tothom estarà a l’altura de les circumstàncies” i que espera que l’acord es pugui enllestir.

Munté havia destacat que es destinaran 1.170 milions més a despesa social que en els comptes presentats anteriorment. Segons Aragonès, 3.500 professors més podran ser contractats al fet que s’hi destinaran a aquest fi 111 dels 450 milions de l’increment que ha anunciat en la dotació a Ensenyament, que ha descrit com la més gran de la història. Fa una setmana, però, la CUP es manifestava contra les retallades i retreia al vicepresident Oriol Junqueras que mantingués el concert amb les escoles de l’Opus Dei, un punt delicat perquè comporta subvencionar centres que separen els alumnes per sexe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides