Indignació amb el ‘Jo pregunto’ de TV3

Càrrecs i figures de l'entorn del PDEcat denuncien manipulació en l'elecció i la presentació dels ciutadans que han entrevistat Puigdemont
tv3 puigdemont
tv3 puigdemont

La tria dels ciutadans que han fet preguntes al president Carles Puigdemont aquest diumenge al programa Jo Pregunto de TV3 ha escalfat els ànims de diverses figures públiques, principalment de l’òrbita convergent, actives a Twitter. En concret, han trobat i han difós les militàncies polítiques i socials d’algunes de les persones que hi han intervingut, i consideren que és una manipulació el fet d’ometre-les.

El regidor de CiU a l’Ajuntament de Barcelona Raimond Blasi i Joan Maria Piqué, cap de premsa d’Artur Mas quan aquest era president, han estat difusors principals del llistat de greuges: “Han preguntat: una interventora de Ciutadans, el cap de llista d’ICV a Manresa el 2015, la portaveu de la PAH a la Sagrera, la delegada sindical de Metges de Catalunya a Bellvitge, el portaveu adjunt dels Comuns a Reus, el delegat d’Unió de Pagesos a les Garrigues, el vicesecretari de la CUP a Manresa, el portaveu dels veïns de l’edifici Venus de la Mina, la responsable sectorial de gent gran de Societat Civil Catalana”.

Segons Agustí Colomines, exdirector de la convergent Fundació CatDem i actual director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, aquesta emissió “enceta l’era Trump a TV3: un programa basat en la postveritat. La majoria dels pretesos ciutadans no ho són”. Pilar Rahola, biògrafa de l’expresident Artur Mas i persona propera a Puigdemont, coincideix amb Colomines a qualificar el programa d'”ensarronada”.

També s’han mostrat crítics i se n’han fet ressò de tot plegat l’alcalde convergent de Tortosa, Ferran Bel, l’spin doctor Toni Aira i el sociòleg Salvador Cardús, que ha expressat: “Sort del control notarial en la tria de la veu del carrer!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides