Andorra seguirà informant Espanya sobre els Pujol

El TC rebutja el recurs amb què la família de l'expresident volia bloquejar la tercera comissió rogatòria
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La Batllia, l’òrgan jurisdiccional andorrà de primera instància i d’instrucció, seguirà enviant informació sobre el cas Pujol a l’Audiència Nacional. La família de l’expresident Jordi Pujol va presentar un recurs per evitar l’enviament de dades demanat en la tercera comissió rogatòria cursada des de Madrid en el marc d’aquest cas, però el Tribunal Constitucional d’Andorra l’ha desestimat, publica el Diari d’Andorra.

Fonts properes al món judicial citades pel mateix diari expliquen que el Constitucional andorrà no ha apreciat motius per aturar l’enviament de dades relacionades amb comptes, moviments de diners i negocis de la família de l’expresident de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides