Els Jocs Mediterranis de Tarragona s’ajornen un any

La comissió d'organització ha decidit ajornar l'esdeveniment per falta de pressupost
Título de la imagen
Título de la imagen

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha acordat aquest divendres que, davant la manca de garanties per finançar els jocs, la “millor opció” és la d’ajornar l’esdeveniment un any. Per tant, els jocs es celebraran un any més tard del previst, l’estiu del 2018.

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) sosté que aquests últims mesos d’incertesa política a Espanya són el motiu pel qual s’ajornarà l’esdeveniment, ja que el govern central no ha pogut complir amb els compromisos econòmics per a Tarragona. L’única manera de no ajornar els Jocs Mediterranis és que l’organització rebi en els pròxims quinze dies els 12 milions d’euros que està esperant del Ministeri, i que han de servir per construir infraestructures o remodelar-ne de ja existents.

Aquest dijous, el president del COE, Alejandro Blanco, ha assegurat que els Jocs Mediterranis es farien a Espanya, però no necessàriament el 2017. Paral·lelament, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè organitzador dels jocs, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb Javier Vilamayor, Coordinador General dels Jocs, es van reunir a Orà, Algèria, i van arribar a la conclusió d’aplaçar els Jocs fins al 2018. Tot i que els coordinadors dels jocs no faran declaracions, ja s’ha programat per la setmana que ve una roda de premsa informativa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides