La FADSP rebutja Dolors Montserrat

Acusa Rajoy de menysprear la sanitat pública encarregant el ministeri del ram a una persona que n'és aliena
dolors montserrat
dolors montserrat

El nomenament com a ministra de Sanitat de Dolors Montserrat i Montserrat, l’única catalana al nou Govern de Mariano Rajoy, no ha agradat gens a la Federació d’Associacions per a la Defensa de la Sanitat Pública (FADSP), que lamenta que el càrrec l’assumeixi “una persona aliena al món de la salut i sense cap coneixement sobre el sistema sanitari i el seu funcionament”.

Per a la FADSP, d’aquesta manera, “a costa dels pressupostos públics i amb el sou de ministre sufragarem l’aprenentatge de la senyora Montserrat“, que jura o promet el càrrec aquest mateix divendres.

La federació d’entitats, a més, interpreta que la decisió és “una mostra més del profund menyspreu del PP i del Sr. Rajoy cap a la Sanitat Pública, que no augura res de bo i fa sospitar que continuarà la política sistemàtica de retallades, deteriorament, desmantellament i privatització”.

Montserrat (1973), filla de la històrica del PP català del mateix nom, ha exercit l’advocacia amb despatx propi, centrat en el dret urbanístic, immobiliari i ambiental, i ha estat regidora a la seva localitat natal, Sant Sadurní d’Anoia, i diputada per Barcelona al Congrés. Serà la quarta ministra de Sanitat de Rajoy, després d’Ana Mato, Alfonso Alonso i Fátima Báñez. La major part de les competències relacionades amb la seva cartera, això sí, es troben traspassades a les comunitats autònomes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides