Dotze casos de legionel·losi a Salou

Saut confirma que el brot de l'Hotel Jaime I, que va causar un mort, suma un altre afectat
hotel jaime I salou
hotel jaime I salou

Un nou cas de legionel·losi confirmat pel Departament de Salut de la Generalitat enfila fins als dotze el total d’afectats pel brot patit per diversos turistes de l’Hotel Jaime I durant el mes de setembre.

La investigació sobre aquest brot, que va provocar la mort d’un home de 50 anys, continua oberta i s’estan contrastant les mostres ambientals positives de legionel·losi amb les mostres clíniques dels malalts per esbrinar el focus d’on prové del brot. L’hotel es troba tancat des del 2 d’octubre.

Durant aquest mes, Salut també ha ubicat traces del bacteri a escoles del Vendrell, per la qual cosa l’Ajuntament de la localitat va activar el protocol de prevenció i control de legionel·losi, i també a Calafell. A més, investiga tres casos més de Mollet del Vallès, on un dels afectats, un home de 89 anys, també va morir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides