Amenaça de bomba contra Puigdemont

El president denuncia davant la justícia el missatge que li han enviat a través de Facebook
Twitter Puigdemont
Twitter Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut una amenaça a través de Facebook, en la que en un compte firmat per Jorge Fernández Hernández, se li diu que se li posarà una bomba al cotxe.

El text íntegre de l’amenaça diu “Valent fill de puta, t’arribarà l’hora molt aviat. Tens al poble català dividit i tu, cada vegada més diners en la teva cartilla. Una bomba sota el teu cotxe, alerta. Els Països Catalans no existeixen. Subnormal”.

El president Puigdemont ha denunciat els fets al seu compte de Twitter, i ha anunciat que “aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba al meu cotxe”, i ha afegit que “la denuncia hi serà” i que “espero que la justícia actuï”.

Jorge Fernández Hernández és un conductor d’autobús que viu a Salamanca i, segons ha dit a RAC1, assegura que ell no va escriure el missatge amenaçador a Facebook, i que li van piratejar el seu compte a la xarxa social fa unes setmanes.

El compte d’on ha sortit l’amenaça al president de la Generalitat segueix obert al públic, i es pot veure que el seu titular és seguidor de diversos moviments espanyolistes i antiindependentistes com: ‘Raza Española’, ‘Catalunya tierra espanyola’, ‘No todos los catalanes son independentistas’, Som l’Espanya catalana, o Catalans en contra de la independència. Fernández també és seguidor de diversos comptes del PP, de José María Aznar o d’Alícia Sánchez Camacho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides