Felipe González accepta un govern de Mariano Rajoy

L'expresident socialista demana al PSOE que no impedeixi governar en minoria al PP
Felipe González
Felipe González

Amb la tranquil·litat que atorga no tenir responsabilitats de govern, l’expresident del Govern central, el socialista Felipe González, ha demanat al PSOE que permeti un govern en minoria del PP, liderat per Mariano Rajoy. En un article publicat a El Pais, González demana a l’actual líder del PSOE, Pedro Sánchez, que s’assegui amb Rajoy, de cara a la possible investidura del líder popular, i demana als socialistes que no posin obstacles a un govern del PP en minoria.

En el mateix escrit, González, però, rebutja la creació d’una gran coalició entre el PP i el PSOE per sortir de l’atzucac polític en el qual està sotmès Espanya després de dues votacions en menys de sis mesos, i la dificultat de formar govern donat els resultats electorals. L’expresident del govern central afirma que el PP pot arribar a acords de govern amb partits amb els qui té afinitats polítiques, fent referencia a Ciutadans. González reclama a Mariano Rajoy que surti del mode repòs en el qual es troba, des de les eleccions del 20-D, i que ara, el líder del PP ha de passar del diàleg al pacte.

Per a Felipe González, al PSOE ara li toca estar a l’oposició, i refer unes estructures internes malmeses, per reconstruir el seu propi projecte com a alternativa, i amb vocació de majoria.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari