Nova ‘ciberescomesa’ contra Andorra Telecom

L'operadora, que va activar mesures excepcionals pels atacs de la setmana passada, manté l'alerta
andorra telecom
andorra telecom

Andorra ha tornat a patir ciberatacs les darreres hores. Després de l’activació de mesures excepcionals de seguretat la setmana passada arran de dos dels principals atacs informàtics que ha rebut el país dels Pirineus, amb afectació dels clients de l’operadora Andorra Telecom, cinc atacs concentrats entre les 11,20 i les 18,05 hores aquest dilluns han impactat al servei d’Internet i la tecnologia de telefonia mòbil 3G, provocant breus talls de connexions i problemes en la navegació on line.

Tres servidors han patit la nova onada d’atacs, ha informat Andorra Telecom, que indica que els sistemes de protecció activats els han pogut frenar i que l’increment de trànsit derivat només ha tingut efectes menors sobre la xarxa de telecomunicacions andorrana. Els atacs, segons una nota de l’operadora andorrana, “han tingut una durada total de 4 hores i una potència màxima de 20 Gbps, pràcticament tres vegades més que el total de consum nacional“. Andorra Telecom, així mateix, ha anunciat que es manté en alerta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides