Números més vermells a 8tv amb l’entrada de Mediaset

El canal de Godó perd 6,4 milions d'euros el 2015
paolo vasile
paolo vasile

8TV va tancar el 2015, l’any que Mediaset va adquirir-ne el 40%, amb unes pèrdues de 6,4 milions d’euros, publica Ecoteuve citant les xifres remeses per Mediaset España a la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMV).

L’aterratge del grup que controla Telecinco i dirigeix Paolo Vasile, famós per la seva aposta televisiva radicalment comercial, no només no va alleujar entre el maig i el desembre de l’any passat la salut financera d’Emissions Digitals de Catalunya, l’empresa gestora de 8TV, sinó tot el contrari: les pèrdues de l’exercici del 2014 havien sigut 4,6 milions.

L’any passat, l'”aliança estratègica per al desenvolupament comercial i de continguts” acordada per Godó (60%) i Mediaset (40%) va presentar, a més, un patrimoni net negatiu superior: els 2,8 milions d’euros en números vermells del 2014 es van enfilar fins als 3,6 milions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides