Tancada a Ensenyament contra les retallades als docents

Els sindicats que representen els professors de l'escola pública anuncien mobilitzacions aquest dimecres
ccoo ensenyament ocupacio
ccoo ensenyament ocupacio

Una vintena de representants de CCOO, Ustec-STEs, Aspepc-SPS i UGT s’han tancat aquest dimarts a la seu del Departament d’Ensenyament per exigir la retirada de les dues darreres retallades en les condicions laborals, que s’aplicaran el curs vinent, i han convocat mobilitzacions aquest dimecres a tot Catalunya perquè no siguin condicions imposades en una negociació amb la Generalitat.

Aquests representants dels docents de l’escola pública volen evitar que els professors majors de 55 anys tornin a perdre el dret a reduir la jornada mantenint el mateix sou i que els substituts cobrin el mes de juliol, mesura que la Conselleria ja hauria retirat.

La responsable d’Ensenyament Pública de CCOO, Marta Tejedor, ha explicat que “la voluntat dels sindicats de continuar negociant, però no podem acceptar més retallades”. Aquest sindicat recorda que els docents de l’escola pública “tenim la desgràcia de formar part de l’únic col·lectiu de treballadors/es d’arreu de l’Estat que no ha cobrat encara ni una sola de les pagues que ens van treure“.

Els sindicats dels professors de l’escola pública no només han rebutjat la proposta d’Ensenyament per les retallades que, diuen, els volen imposar, també s’han queixat que els manca informació necessària i temps per avaluar la proposta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides