Roden caps a l’ANC

Quim Torra i Jordi Calvís cauen de la llista per formar part de la cúpula de l'Assemblea Nacional de Catalunya
quim torra
quim torra

El qui va ser president d’Òmnium Cultural, Quim Torra, no pot aspirar a formar part del Secretariat Nacional de l’ANC perquè té un càrrec de la Generalitat de Catalunya. Torra, és president del Centre d’Estudis Contemporanis, i per aquest motiu la junta electoral de l’ANC l’ha exclòs de la llista de candidats al Secretariat Nacional, que serà votada el pròxim 14 de maig.

L’altre aspirant que ha saltat de la llista per dirigir l’ANC és l’il·lustrador, Jordi Calvís, qui no pot presentar-se al Secretariat Nacional per no haver renunciat formalment a ser membre del grup parlamentari de la CUP, i es podria donar la circumstancia que fos diputat cupaire al Parlament, en l’actual legislatura.

El darrer a rebre una estirada d’orelles per part de la direcció de l’ANC ha estat Antoni Baños. Segons publica El Món, l’exdiputat de la CUP i aspirant formar part de la cúpula de l’associació independentista ha estat cridat a l’ordre, i advertit que si torna a parlar del procés o de les eleccions al secretariat nacional de l’ANC en públic, deixarà de formar part de la llista de candidats a la cúpula independentista. La reprimenda li ha arribat a Baños, per les successives declaracions que ha fet a diferents tertúlies de mitjans de comunicació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides