El brot d’Eden Springs té un origen fecal

Salut Pública determina la causa de més de 4.000 intoxicacions per consum d'aigua embotellada
eden springs
eden springs

La “contaminació fecal humana” va originar el brot de gastroenteritis que ha afectat a més de 4.000 persones de l’àrea metropolitana de Barcelona i de les comarques de Tarragona que van consumir aigua embotellada de l’empresa israeliana Eden Springs.

Aquesta és la conclusió que ha difós aquest dilluns l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC), per bé que seran les autoritats andorranes les encarregades d’esclarir com es va produir la contaminació de les garrafes, mitjançant una investigació del procés d’envasament a la Font d’Arinsal.

Joan Guix, secretari de Salut Pública, ha donat per acabat el brot perquè no s’ha conegut cap durant el cap de setmana. Aquest norovirus té un període d’incubació de 12 a 48 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides