Corinna fou sòcia de Díaz Ferran i Arturo Fernández

Van compartir interessos a Sir Hans Sloane Chocolate and Champagne House Ltd, suposadament dedicada a la xocolata
corinna
corinna

Corinna Zu Sayn-Wittgenstein, amiga íntima de l’anterior cap d’Estat, Joan Carles de Borbó, va ser sòcia de Gerardo Díaz Ferran i d’Arturo Fernández, dos homes que van liderar la CEOE i la patronal madrilenya CEIM, respectivament, i que a més de ser beneficiaris de targetes black de Caja Madrid estan assenyalats per frau fiscal: el primer, com a condemnat, el segon, com a presumpte defraudador.

Segons revela OKdiario, tots tres van compartir interessos a Sir Hans Sloane Chocolate and Champagne House Ltd, una societat britànica creada el 2006 i formalment dedicada a la xocolata que va fer fallida el 2012 i “tot apunta que era una tapadora”.

En aquesta societat, on Corinna exercia de directora, Díaz Ferran, actualment a la presó pel saqueig de Marsans i el frau a Hisenda en la compra d’Aerolíneas Argentina, va invertir a partir del 2007, quan presidia la CEOE. Fernández va exercir de conseller i accionista.

El mateix diari revela que altres “amic del Rei” (Joan Carles I) es van apuntar a aquesta aventura amb Corinna, que acabà fa quatre anys, i que aleshores es va constituir una empresa amb una denominació semblant en la qual no consta, aparentment, l’amiga de l’anterior cap d’Estat.

El producte estrella de la societat de Corinna era la xocolata feta a la mida del gust del client per l’expert xocolater Bill McCarrick, relata Okdiario, que destaca entre els ingredients emprats el cacau panameny amb olor de tabac i l’exclusivitat i l’alt preu dels bombons, a 25 euros la unitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides