No rotund a la C-32 amb baixa participació

76% de rebuig a l'ampliació d'aquesta via a Blanes i Lloret
aturem c32
aturem c32

Blanes i Lloret de Mar s’han posicionat clarament en contra de l’ampliació de la C-32 en les consultes populars celebrades aquest diumenge, on només ha participat el 7% de les persones que podien votar.

1.269 veïns de Lloret (el 86%) i 2.391 de Blanes (71,35%), el 76,31% dels ciutadans de més de 16 anys d’ambdós municipis, han rebutjat el projecte, que només ha rebut el suport d’un 23,19% dels participants.

La plataforma Aturem la C-32 ha esgrimit els resultats, que titlla d'”èxit aclaparador” i “lliçó de democràcia”, per tornar a reclamar que no s’ampliï aquesta autopista, però res fa pensar que el projecte, les obres del qual es preveu que comencin el maig, s’acabi aturant.

El rebuig manifestat per bona part de la ciutadania contra aquest projecte està relacionat amb l’afectació que causarà en un entorn de gran valor natural i cultural, que inclou el santuari del Vilar, Sant Pere del Bosc, L’Àngel i Les Alegries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides