Alerta pels refugiats que ja es troben a Catalunya

CCOO denuncia descoordinacions en l'acollida i tracte indigne
refugiats siria
refugiats siria

CCOO ha alertat sobre la desatenció que pateixen diverses famílies sirianes que fa mesos, fins i tot més d’un any, que viuen a Catalunya i no han rebut atenció integral.

Segons denuncia el sindicat, aquesta situació empeny els refugiats a l’exclusió social i la pobresa, de manera que es veuen obligats a demanar caritat a les mesquites i esglésies. Així mateix, destaca que no hi ha criteris transparents i unificats per concedir ajudes, la qual cosa, adverteix, està generant tensions i difusió de rumors entres els refugiats.

Mentre encara s’espera l’arribada dels refugiats que, pel repartiment efectuat per la Unió Europea, corresponen a cada territori, es posa de manifest que Catalunya no ha sabut atendre les famílies que van marxar de Síria i fa temps que van arribar a casa nostra, assenyala CCOO.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari