Marta Ferrusola torna a Andorra per fer gestions bancàries personals

Localitzada, en companyia de dues dones, a les oficines de Banca Privada del Crèdit Andorrà
ferrusola andorra
ferrusola andorra

Un lector d’EL TRIANGLE ens explica la sorpresa que es va endur el dimecres de la setmana passada. Era a Andorra i es trobava als voltants de les oficines de Banca Privada del Crèdit Andorrà. Va poder observar, nítidament, com l’esposa de l’expresident de la Generalitat, Marta Ferrusola, sortia de les discretes dependències d’aquesta entitat, en companyia de dues altres dones més joves. Tot i que era fora de l’horari laboral del banc, és evident que les tres dones venien de fer gestions financeres al Crèdit Andorrà, que disposa d’un reconegut servei de caixes fortes personals.

El grup va carregar les seves pertinences en una furgoneta Mercedes amb els vidres tintats i amb matrícula d’Andorra que es trobava davant del banc, com es pot veure en la foto que publiquem. Un cotxe negre, situat davant de la furgoneta, feia les funcions d’escorta, se suposa que amb armes.

El nostre lector ens explica que les tres dones van fer nit en un luxós hotel d’Andorra i que l’endemà van tornar a territori espanyol, però fent servir la ruta del Pas de la Casa cap a França i entrant per Puigcerdà.

Fins ara se sabia que la família Pujol havia operat a través d’Andbank (antiga Banca Reig) i la Banca Privada d’Andorra (BPA). Segons s’ha pogut constatar ara, també tenen interessos en la secció de Banca Privada del Crèdit Andorrà.

El Crèdit Andorrà és la principal entitat financera del país dels Pirineus i el veritable “poder fàctic” que governa el Coprincipat. El seu president és Jaume Casal i el seu conseller delegat, Josep Peralba. Disposa d’oficines, que posa a disposició de la seva distingida clientela, en països tant de “moda” com Panamà, Suïssa, Luxemburg o Uruguai.

Sembla que Marta Ferrusola no va dir la veritat al Parlament quan va afirmar que “no en tenim ni cinc”.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari