Sense recepta mèdica

Medicaments d'alt risc sense control, en venda a Wallapop
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Usuaris de l’aplicació de venda online Wallapop han estat comercialitzant fàrmacs, tot i ser productes que a les farmàcies només es poden adquirir sota prescripció mèdica. Alguns dels que es podien aconseguir són Bexsero (vacuna contra la meningitis), Varivax (vacuna contra la varicel·la) o Rotateq (vacuna infantil contra el rotavirus). Destaca que entre els fàrmacs que s’han pogut trobar en aquesta plataforma abunden aquells que tenen relació amb els tractaments de fertilitat com són Gonal-F, Menopur o Ovitrelle.

Segons denuncia diariofarma.comles ofertes anaven des de suposades restes de tractament fins a envasos sense obrir. S’han donat casos en què els medicaments posats a la venda, saltant-se la recepta mèdica, són productes difícils de trobar a algunes farmàcies. Alguns, fins i tot, eren fàrmacs que estaven a punt de caducar.

A hores d’ara, tots aquests fàrmacs ja no es troben anunciats a Wallapop, una aplicació on darrerament també s’havien posat en revenda dues entrades per poder veure el Barça-Madrid. El preu era de 300 euros per cada una de les localitats. El més xocant era que es tractava de dos carnets de jugadors del Barça B. Els titulars eren Elohor Godswill Ekpolo i Macky Frank Bagnack (aquest darrer va deixar l’equip el febrer passat i ara juga al Nantes).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides