Protesta a la seu d’ERC en defensa de la ILP d’Educació

Els promotors criden a pressionar JxS perquè no es margini la seva iniciativa
ILP educacio
ILP educacio

Davant de la principal seu d’ERC, ubicada al carrer de Calàbria de Barcelona, un grup de promotors de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) reclamen aquest dimarts que no es margini la seva iniciativa sobre un nou model d’ensenyament.

Octavetes, una pancarta i una roda de premsa prevista a les 16.30 hores són els mitjans que desplegaran els activistes amb la intenció de pressionar Junts pel Sí perquè no deixi caure la ILP.

Assenyalen que la candidatura que ha format Govern “diu que vol un procés constituent participatiu però mata el debat de la ILP del Sistema Educatiu en un sol dia” i volen que “s’obri a debatre el futur de país que proposa la ILP”.

La iniciativa, que va tirar endavant amb gairebé el doble de les firmes necessàries, pretenia acabar amb l’educació concertada i assegurar la gratuïtat des de l’escola bressol a la universitat (incloent-hi menjador, transport i beques) als alumnes necessitats, així com democratitzar els centres educatius i acabar amb les retallades, recorden els seus promotors.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari