Cancel·lat el ‘happening’ ultramasclista de Barcelona

El seu promotor advoca per despenalitzar les violacions
roosh valizadeh
roosh valizadeh

Roosh Valizadeh, promotor del web i de les trobades ultramasclistes “Return of Kings”, ha anunciat que desisteix de la idea d’organitzar els seus happenings, la celebració d’un dels quals s’havia programat a Barcelona aquest 6 de febrer.

Valizadeh, un supremacista masculí que s’ha mostrat partidari de legalitzar les violacions, ha anunciat que ja no pot garantir “la seguretat o la privacitat dels homes que vulguin assistir el 6 de febrer, especialment perquè no hi ha temps per poder fer privades la majoria de les reunions”.

A més, ha escrit que “per bé que no puc detenir els homes que vulguin continuar reunint-se en grups privats, no es tornaran a organitzar trobades oficials de Return of Kings“. S’havien programat 163 d’aquestes reunions a 43 països d’arreu del món.

Reacció dels Mossos
“Estem en contacte amb la Fiscalia de Barcelona per actuar en cas que hi hagi alguna acció delictiva en la trobada ‘Return of Kings'”, havien comunicat els Mossos d’Esquadra. Una petició que demanava la prohibició d’aquestes reunions ultramasclistes de Barcelona i Granada a Change.org ha sumat gairebé 55.000 suports.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides