Vicki Álvarez es vol personar en el sumari del Júnior

Sol·licita ser part acusadora per poder demanar mesures cautelars contra el primogènit de Jordi Pujol
Victoria Álvarez al Parlament
Victoria Álvarez al Parlament

Vicki Álvarez, qui fou amant de Jordi Pujol Ferrusola i va originar l’esclat del cas Pujol amb el seu testimoni, ha sol·licitat ser part acusadora en el sumari que s’instrueix a l’Audiència Nacional sobre el fill gran de l’expresident Jordi Pujol.

L’escrit amb què sol·licita la seva personació en la investigació que mena el magistrat José de la Mata, el contingut del qual revela El Español, exposa la seva pretensió d’“exercitar les accions penals i civils que procedeixin” contra el primogènit dels Pujol Ferrusola.

Álvarez es confessa “víctima d’un engany” perquè, argumenta, ha estat “exposada” per Jordi Pujol jr. “a una manifesta i continuada situació de perill i risc durant gairebé tres anys”.

El Español destaca, en aquest sentit, fragments de l’escrit on Álvarez es refereix als viatges a Andorra del Júnior, explicats en seu judicial, amb una motxilla plena de diners. Álvarez assenyala que donava per fet que aquells eren viatges de negocis i que no coneixia ni consentia els moviments de diners en efectiu. També diu que es pretenia fer-la partícip d’una empresa per fer-la carregar amb la coautoria d’activitats il·lícites i, d’aquesta manera, segons planteja, evitar que en un futur denunciés Jordi Pujol Ferrusola.

Així mateix, explica que s’hi va negar i que, arran d’aquest fet, fou “seguida i vigilada”, es van interceptar les seves comunicacions i va patir una entrada amb robatori a casa seva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides