Les entitats pressionen Comín

Concentració a la Vall d'Hebron per revertir el llegat que deixa Boi Ruiz
Protesta a la Vall d'Hebron
Protesta a la Vall d'Hebron

La Marea Blanca de la Salut i el SAP Muntanya han convocat una jornada de lluita, que durarà tot aquest dimecres, per la sanitat pública a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Des del matí, un centenar de persones, entre pacients i professionals sanitaris, s’han concentrat al vestíbul del Centre per demanar al nou conseller del ram, Toni Comín, que aturi l’onada de privatitzacions perpetrada pel seu antecessor, Boi Ruiz.

Els participants demanen al nou dirigent que aturi les retallades pressupostàries que ha patit la sanitat pública catalana els darrers anys, i que han suposat el tancament de plantes hospitalàries –en algunes s’han construït despatxos per a consultes privades, asseguren fonts del sector- la saturació del servei d’urgències i de les visites al metge de capçalera, a més de les llargues esperes per a les intervencions quirúrgiques.

Els portaveus de les entitats asseguren que no donaran els clàssics 100 dies de gràcia al nou conseller, “perquè la sanitat catalana no s’ho pot permetre”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari