Les fotos de Puigdemont i Laporta a Romania

El diari Adevarul es va fer ressò, el 2014, de la visita de l'expresident blaugrana a Suceava acompanyat del successor de Mas a la Generalitat
puigdemont laporta
puigdemont laporta

Una de les dades que ha transcendit sobre Carles Puigdemont, el flamant president de la Generalitat, és la seva amistat amb Joan Laporta. La visita de l’expresident del FC Barcelona fa un any i mig a Romania, país d’origen de l’esposa de Puigdemont, va atraure l’atenció del veterà diari romanès d’informació general Adevarul, que va publicar en la seva edició digital una breu crònica i diverses fotografies de Laporta, qui aleshores aspirava a tornar a la presidència del Barça, acompanyat en algunes d’elles per qui en aquell moment era batlle de Girona -com s’esmenta- i aquest dimarts pren possessió del seu càrrec com a president del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Segons relatava Adevarul el passat 3 de maig del 2014, els dos amics van fer una visita privada al monestir de Sucevita, on es van fotografiar junts. Després que Laporta hagués resat davant la imatge de la Verge Maria, com es veu en una de les fotos publicades, fou preguntat per allò que li havia demanat, però va respondre que era secret, relata aquesta informació.

Puigdemont i Laporta, que van coincidir com a diputats al Parlament de Catalunya, van comprar àlbums de viatge i creus, entre altres souvenirs, en una botiga a tocar del temple i l’expresident de Barça es va fer fotos amb uns joves.

També s’explica que Laporta va destacar en declaracions a la premsa la “gran espiritualitat” del monestir i que va anar a l’Hotel Sofia de Sucevita on “la suite presidencial estava preparada”. Era el seu primer viatge a aquest país, però va declarar sentir-se “una mica romanès”.

A la galeria de fotos que exposa el mateix digital es pot veure Puigdemont, amb un estil casual, fent indicacions a Laporta, que llueix un vestit amb americana i du ulleres de sol. També hi ha la nova primera dama de Catalunya, Marcela Topor.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari