El Júnior intenta entregar el passaport i el jutge no l’accepta

El magistrat De la Mata ha consultat a la Fiscalia si ha d'enviar-lo a la presó
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola s’ha presentat als jutjats de Barcelona aquest divendres per lliurar el seu passaport, però el jutge de guàrdia se l’ha retornat, s’ha limitat a constatar que s’havia personat i li ha lliurat un document que ho acredita.

El primogènit de l’expresident Jordi Pujol, imputat per blanqueig i delicte contra Hisenda a l’Audiència Nacional -on també s’instruirà la causa sobre la fortuna dels Pujol a l’estranger, que s’havia menat des de Barcelona, per la qual també se l’investiga-, s’ha personat a primera hora del matí acompanyat dels seus advocats.

S’apunta que, amb aquesta maniobra, el Júnior volia evitar que es decretés una mesura de presó provisional contra ell basada en el risc de fugida o de destrucció de proves.

El magistrat de l’Audiència Nacional José de la Mata ha demanat recentment a la Fiscalia que es pronunciï sobre si s’ha de tornar a citar a declarar Jordi Pujol jr. i si s’ha de dictar contra ell presó provisional, com ha demanat UPyD, que exerceix l’acusació popular.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari