Tot el ‘cas Pujol’, a l’Audiència Nacional

La instructora que investigava des de Barcelona la fortuna familiar s'inhibeix a favor de José de la Mata
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Tres de les quatre instruccions judicials sobre membres de la família Pujol Ferrusola es concentren ja a l’Audiència Nacional, dues d’elles a les mans del magistrat José de la Mata, el successor de Pablo Ruz, que mena les indagacions sobre Jordi Pujol Ferrusola i acaba de rebre el cas de la fortuna familiar amagada a Andorra.

Després de llegir l’informe de l’Audiència Nacional sobre les investigacions al clan, la titular del Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, Beatriz Balfagón, ha decidit inhibir-se a favor de De la Mata amb relació a aquest darrer sumari, que afecta Jordi Pujol, Marta Ferrusola i els seus fills Marta, Mireia, Pere i Jordi jr.

Es tracta d’un pas fonamental, per bé que previst, cap al bastiment d’una macrocausa judicial sobre els Pujol Ferrusola a l’Audiència Nacional, on també s’instrueix la investigació sobre d’Oleguer Pujol, el benjamí. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, tots els sumaris, inclòs aquest darrer que mena el magistrat Santiago Pedraz, acabaran abans d’acabar l’any en mans de De la Mata, amb l’excepció del cas de les ITV, pel qual està imputat Oriol Pujol al Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari