‘La Razon’ vincula islamistes de Nous Catalans amb el Daesh

Apunta que entre 10 i 12 futurs combatents han viatjat a Síria
'La Razon' vincula islamistes de Nous Catalans amb el Daesh
'La Razon' vincula islamistes de Nous Catalans amb el Daesh

Dels 129 combatents de nacionalitat o origen espanyol que han viatjat a Síria per unir-se al Daesh (Estat Islàmic) entre 10 i 12 provenien de Catalunya, afirma aquest dilluns el diari La Razón, per relacionar-los amb l’entorn de Nous Catalans i Sectorial de Polítiques d’Immigració, vinculades a Convergència i Esquerra.

“Aquests combatents estan estretament relacionats amb mesquites i centres culturals que mantenen una estreta relació amb les citades fundacions creades per Artur Mas i Oriol Junqueras per atraure la comunitat musulmana al procés independentista”, al·ludeix el diari del grup Planeta.

La Fundació Nous Catalans ha acusat La Razón de “manipuladors”. “Denunciem aquest nou muntatge d’aquest pamflet que intenta –altre cop- vincular independentisme amb gihadisme. Manipuladors”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides