Més de mig milió d’euros en informes

Xavier Trias va pagar 641.206 euros en assessorament extern durant el primer semestre del 2015, sent Entorn, de Pujol Ferrusola, la gran beneficiària
Xavier Trias
Xavier Trias

El govern de Xavier Trias va gastar-se entre els mesos de gener i juny d’aquest any 641.206,74 euros en estudis i informes realitzats per empreses i entitats externes. D’aquesta quantitat, 416.302,54 euros corresponen a encàrrecs d’empreses publiques i organismes autònoms com l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, l’Institut de Cultura o Barcelona Activa S.A., mentre que els 224.904,20 euros restants són informes encarregats a tercers per àrees sectorials com les gerències de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, i Hàbitat Urbà; i també per districtes.

En l’apartat d’empreses públiques i organismes autònoms destaca entre totes les partides per ser la més elevada els 59.189,57 euros que la gerència de Parcs i Jardins –aleshores sota les ordres de Roman Llagostera Pujol i depenent de l’Àrea d’Hàbitat Urbà que dirigía Antoni Vives- va pagar a Entorn SL, la consultora mediambiental de Pere Pujol Ferrusola. L’empresa del quart fill de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va rebre el mes de febrero passat l’encàrrec d’estudiar la qualitat dels sòls del perímetre nord, nord-est i sud del Passeig Taulat 223,235, al barri del Poblenou.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides