Rivera se les té amb Wyoming

Discrepen per la possibilitat de retirar els noms franquistes dels carrers
Rivera i Wyoming
Rivera i Wyoming

Les víctimes del franquisme, segons Albert Ribera, candidat de C’s el 20-D, “mereixen dignitat i poder recuperar els seus morts i familiars, però una altra cosa és que fem un debat de totes les places, plaques i carrers d’Espanya sencera… i on posem el cronògraf, a la dictadura franquista, als reis absolutistes? Abans? a mi em sembla que no és un debat que preocupi realment una majoria de ciutadans. Dur un debat, moció per moció, poble per poble, dóna molt joc a la política, però no als ciutadans”, ha argumentat aquest dijous Rivera al programa presentat per Wyoming a la Sexta.

“És trist servei honrar la memòria d’una víctima i voler viure a la plaça del senyor que la va matar”, ha replicat Wyoming les paraules del líder de C’s.

Després de la difusió d’un vídeo a plató on una persona recordava que Espanya és “el segon país del món després de Cambodja que té més desapareguts a fosses comuns“, Rivera ha afegit: “Estic a favor que les famílies puguin recuperar els cadàvers dels seus desapareguts”, i ha proposat un pacte entre tots els partits perquè “puguem enterrar dignament els nostres morts”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides