Rivera se les té amb Wyoming

Discrepen per la possibilitat de retirar els noms franquistes dels carrers
Rivera i Wyoming
Rivera i Wyoming

Les víctimes del franquisme, segons Albert Ribera, candidat de C’s el 20-D, “mereixen dignitat i poder recuperar els seus morts i familiars, però una altra cosa és que fem un debat de totes les places, plaques i carrers d’Espanya sencera… i on posem el cronògraf, a la dictadura franquista, als reis absolutistes? Abans? a mi em sembla que no és un debat que preocupi realment una majoria de ciutadans. Dur un debat, moció per moció, poble per poble, dóna molt joc a la política, però no als ciutadans”, ha argumentat aquest dijous Rivera al programa presentat per Wyoming a la Sexta.

“És trist servei honrar la memòria d’una víctima i voler viure a la plaça del senyor que la va matar”, ha replicat Wyoming les paraules del líder de C’s.

Després de la difusió d’un vídeo a plató on una persona recordava que Espanya és “el segon país del món després de Cambodja que té més desapareguts a fosses comuns“, Rivera ha afegit: “Estic a favor que les famílies puguin recuperar els cadàvers dels seus desapareguts”, i ha proposat un pacte entre tots els partits perquè “puguem enterrar dignament els nostres morts”.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari