Fernández Teixidó renuncia a tots els càrrecs a CDC

No combregava amb Junts pel Sí i 'salta' per les negociacions de Mas amb la CUP
Fernández Teixidó
Fernández Teixidó

Una figura rellevant de Convergència Democràtica (CDC) com és l’exconseller Antoni Fernández Teixidó, diputat per CiU del 1999 al 2015, ha comunicat el passat 6 de novembre que deixa tots els seus càrrecs al partit.

Segons explica en la carta remesa a la direcció de CDC, publicada aquest dimarts per El Nacional, les seves absències als comitès del partit estan relacionades amb una discrepància sobre la manera com s’ha bastit la candidatura de Junts pel Sí, sobre la qual destaca el fet de situar com a cap de llista Raül Romeva i com a número quatre Artur Mas. Assenyala específicament que no es reconeixia “en el full de ruta” exposat en el programa electoral.

Fernández Teixidó, figura del sector liberal de CDC (Llibergència), indica que la negociació amb la CUP ha estat el detonant de la seva decisió. “No comparteixo ni l’inici ni la deriva de les negociacions, ni la Proposta de Resolució del Parlament sobre la declaració pel naixement d’un Estat independent. Francament, no puc assumir alguns punts crucials de la Resolució que em sembla errònia políticament i inoportuna procedimentalment”, exposa.

“Que puguem compartir objectius polítics amb la candidatura de la CUP i ens marqui les seves inacceptables condicions amb 10 o 100 diputats va més enllà de la meva provada capacitat d’acceptació”, expressa Fernández Teixidó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides