La ‘xarxa Pujol’, al servei de Sumarroca

El nom de l'empresari apareix en la informació remesa per Andorra a l'Audiència Nacional
carles sumarroca claverol
carles sumarroca claverol

La família Sumarroca té el patriarca, Carles Sumarroca Coixet, i un fill, Carles Sumarroca Claverol, imputats en el cas de Jordi Pujol Ferrusola, així com un altre fill, Jordi, imputat en el cas del 3% (Teyco-Torredembarra) que mena el jutjat d’El Vendrell.

Segons fonts citades per La Razón, el nom de Carles Sumarroca apareixia a la comissió rogatòria amb què Andorra va remetre les dades bancàries de Jordi Pujol jr. a l’Audiència Nacional i els investigadors apunten que la trama amb què els Pujol, suposadament, van amagar diners a Hisenda fou emprada també per empresaris com Sumarroca que, segons s’assenyala, cercaven l’enriquiment personal i no el finançament irregular de CDC.

La mateixa informació exposa que Sumarroca és, fins ara, l’únic empresari que apareix citat a la documentació remesa per les autoritats andorranes, per bé que fonts de la investigació no descarten que sigui l’únic.

Aquestes fonts, publica La Razón, consideren que persones com Sumarroca, properes als Pujol i a CDC, que es creu que van participar en el pagament de comissions il·legals, s’ajudaven entre elles per efectuar moviments de diners.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides