Què fa Antoni Vives a les “viles de les senyores”?

Título de la imagen
Título de la imagen

Així s’anomena un conjunt de quatre torres del primer terç del segle vint que estan en el número 246 de la carretera de Sarrià a Vallvidrera i que encara conserven sobre la porta els rètols de “Villa Asunción”, “Villa Montserrat, “Villa Dolores” i “Villa María”.

En un dels soterranis de les “viles de les senyores” hi ha la seu de City Transformation Agency SL, una consultora d’estudis urbanístics de la qual en són administradors solidaris Antoni Vives, exregidor d’Urbanisme de Barcelona durant l’etapa de l’alcalde Xavier Trias, i Maria Sisternas, que fins a les eleccions municipals del maig passat va ser la seva cap de projectes.
 

Antoni Vives va constituir aquesta agència el 4 de setembre passat, un divendres, i tres dies després, el dilluns 7 de setembre, anunciava la seva renuncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Barcelona i, amb aquesta decisió, també es retirava de la carrera per succeir Xavier Trias com a candidat convergent a l’alcaldia en les eleccions del 2019.
 

City Transformation Agency declara com a activitat l’assessorament a empreses i organismes públics en el camp de la transformació urbana.
 

Un mes després de dimitir com a regidor, l’Ajuntament de Barcelona, encapçalat ara per Ada Colau, ha tramès a Fiscalia un informe sobre presumptes irregularitats de l’Agència Barcelona Regional en els últims quatre anys, quan estava dirigit per Antoni Vives. Entre les suposades irregularitats hi ha contractacions de personal, d’empreses i l’actuació internacional de l’entitat. Per cert, Barcelona Regional va adjudicar quatre contractes a Entorn, empresa vinculada a Pere Pujol Ferrusola.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari