Valeo reobre negociacions

La direcció retira l'expedient de trasllat però manté el planejament de dur la producció a Saragossa
valeo
valeo

La direcció de Valeo, empresa de components d’automòbil amb seu a Martorelles, retirarà l’expedient de trasllat que afectava la major part dels 257 treballadors de la plantilla, però manté el planejament de traslladar part de la producció a Saragossa. Després de gairebé tres mesos de vaga indefinida i de bloquejar els accessos al centre vallesà, els representants dels treballadors reiniciaran, dimarts vinent, unes negociacions que fins ara no havien existit.

Els sindicats van anunciar aquest dijous el desbloqueig després de la reunió que les parts van mantenir al Tribunal Laboral de Catalunya. Des del sindicat expliquen que la companyia ha decidit retirar temporalment el trasllat de la producció a Saragossa, que hauria comportat el tancament del centre vallesà, després d’haver “analitzat” la demanda judicial presentada pel comitè, que reclamava la nul·litat de l’Expedient de Regulació d’Ocupació.

Malgrat l’anunci, la plantilla recela de la direcció i ha decidit mantenir la vaga indefinida que van iniciar a final de juliol i el campament que van aixecar davant les portes de la companyia a Martorelles.

Un acord firmat el 2014 assegurava que el centre vallesà produiria els components per a Seat fins al 2019, però la direcció va anunciar, en ple estiu, l’ERO i el trasllat de gairebé tota la plantilla.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari