Les Euromarxes ‘pentinen’ l’Arquebisbe de la Seu d’Urgell

Entreguen una carta Mon Senyor que inclou el llistat de males praxis del país del qual és Copríncep
L'Arquebisbe de la Seu d'Urgell, Joan Enric Vives
L'Arquebisbe de la Seu d'Urgell, Joan Enric Vives

Les Euromarxes 2015, que aquest mes recorren el continent i s’aturen a diversos paradisos fiscals per denunciar l’opacitat i les males praxis que regeixen aquests Estats, han visitat Barcelona i Andorra aquesta setmana. Dimecres, abans d’entrar al país dels Pirineus, van parar a la Seu d’Urgell per entregar una carta a l’Arquebisbe, Joan Enric Vives, qui també és Copríncep d’Andorra.

La missiva, que reproduïm a sota, recorda a l’Arquebisbe les pràctiques del país del qual és Copríncep on està prohibida la mendicitat, només un de cada quatre habitants té dret de vot, els treballadors no tenen dret a prestació d’atur ni a fer vaga, no forma part de l’OIT, es perden els permisos de treball i de residència, i un llarg etcètera.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.