El Govern va assumir 795 milions de deute d’ATLL

Segons un informe de la Sindicatura de Comptes
Andreu Mas-Colell

La Sindicatura de Comptes estima que el Govern català va assumir 795 milions d’euros de deute de l’empresa Aigües Ter-Llobregat (ATLL) abans de ser privatitzada, segons un informe del qual s’ha fet ressò ‘La Vanguardia’. EL conseller Mas-Colell ja havia reconegut que la Generalitat s’havia fet càrrec del deute que arrossegava l’empresa, de 850 milions.

L’informe de la Sindicatura correspon als exercicis 2010 i 2011, just abans que el Govern privatitzés ATLL. La Generalitat va adjudicar l’empresa a Acciona per davant d’Agbar, que va mostrar el seu desacord i va denunciar el procés. El juliol passat, el TSJC va donar la raó a Agbar i va declarar nul·la la privatització.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari