Felip Puig, immòbil sobre el cas d’Ester Quintana

Manté que els Mossos no la van deixar bòrnia, tot i que l'advocada d'un subinspector imputat ho ha dit en seu judicial
felippuig_cat
felippuig_cat

L’actual conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, segueix dient que agents dels Mossos d’Esquadra no foren els responsables de l’agressió patida per Ester Quintana, que va quedar bòrnia durant la jornada de vaga general del 14 de novembre del 2012.

Puig, aleshores conseller d’Interior, considera una “estratègia de defensa jurídica” les paraules de l’advocada Olga Tubau, que defensa el subinspector imputat pel cas, a l’Audiència Provincial. “Les lesions van ser produïdes per l’impacte d’un objecte que va sortir d’una arma policial”, va explicar Tubau davant del jutge, per bé que no va indicar que la lesió hagués estat provocada per una pilota de goma, com avala el jutge instructor i sosté la defensa de Quintana.

En la seva compareixença posterior a la reunió del Consell Executiu d’aquest dimarts, Puig ha dit que “La informació que el director general de la Policia [Manel Prat, que va dimitir] i jo mateix vam disposar és la que vam defensar en el seu moment i seguim defensant. Si una nova informació contradigués tots els informes, el mateix cos en farà una valoració”.

En els dos anys i mig que han transcorregut des que Ester Quintana va perdre un ull, Catalunya ha tingut tres consellers d’Interior i Puig, en concret, va sostenir diverses versions oficials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.