Ultimàtum de 3 dies a Coca-Cola

L'Audiència obliga la companyia a reincorporar els empleats acomiadats al mateix lloc de treball
planta Cobega Coca-Cola
planta Cobega Coca-Cola

El requeriment d’execució de la sentència demanat pels treballadors afectats per l’ERO il·legal de Coca-Cola Iberian Partners, la marca que comercialitza la beguda a Espanya, ha donat els seus fruits, i l’Audiència Nacional ha concedit tres dies a la multinacional perquè torni els empleats al mateix lloc de treball d’on els va acomiadar.

La sentència també obliga la companyia a precisar l’antiguitat, categoria i salari, així com també que quantifiqui els salaris de tramitació des de la data de l’acomiadament fins la prevista per a la reincorporació.

El Suprem va ratificar l’abril passat la sentència de l’Audiència que declarava nul l’ERO que afectava més d’un miler de treballadors i obligava l’embotelladora a reincorporar-los. Coca-Cola es va escudar en la reforma laboral per, tot i tenir beneficis, per fora més d’un miler de treballadors i tancar quatres centres de producció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.