Ultimàtum de 3 dies a Coca-Cola

L'Audiència obliga la companyia a reincorporar els empleats acomiadats al mateix lloc de treball
planta Cobega Coca-Cola
planta Cobega Coca-Cola

El requeriment d’execució de la sentència demanat pels treballadors afectats per l’ERO il·legal de Coca-Cola Iberian Partners, la marca que comercialitza la beguda a Espanya, ha donat els seus fruits, i l’Audiència Nacional ha concedit tres dies a la multinacional perquè torni els empleats al mateix lloc de treball d’on els va acomiadar.

La sentència també obliga la companyia a precisar l’antiguitat, categoria i salari, així com també que quantifiqui els salaris de tramitació des de la data de l’acomiadament fins la prevista per a la reincorporació.

El Suprem va ratificar l’abril passat la sentència de l’Audiència que declarava nul l’ERO que afectava més d’un miler de treballadors i obligava l’embotelladora a reincorporar-los. Coca-Cola es va escudar en la reforma laboral per, tot i tenir beneficis, per fora més d’un miler de treballadors i tancar quatres centres de producció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides