Els 99 iPhone per a diputats valencians, en suspens

El president del Parlament, Francesc Colomer, en paralitza l'adquisició
francesc colomer
francesc colomer

El mullader generat arran de la revelació d’una partida de 64.200 euros per proveïr de 99 iPhone 6 als diputats valencians ha provocat la suspensió de l’adquisició d’aquests smartphones.

El president de les Corts Valencianes, el socialista Francesc Colomer, que les pròximes hores deixarà el càrrec que ha exercit des del passat 11 de juny i assumirà la direcció de l’Agència Valenciana de Turisme, ha assenyalat que no es tracta d’una rectificació de la compra decidida unànimement per la Mesa del Parlament, integrada per representants de totes les forces polítiques de la cambra.

Colomer remarca que l’acord per comprar els iPhone de 16 GB a 648,48 euros la unitat no s’havia signat encara i que ell no va signar l’ordre “per escrúpols”. Així mateix, ha anunciat que el Parlament valencià mirarà d’acordar un canvi del conveni amb Telefónica per optar per alternatives més econòmiques.

Alguns parlamentaris no han acceptat les crítiques per la partida destinada als iPhone. Els grups de les Corts van justificar-ne la compra argumentant que els aparells eren de franc si no se superava els límit de consum i esgrimint les bones prestacions pel que fa a seguretat d’un producte avalat pels serveis tècnics, segons va indicar Colomer.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari