Quins són els últims moviments als digitals catalans?

Xavier Salvador
Xavier Salvador

Els diaris digitals estan en ebullició, amb una cascada de nomenaments i projectes. Aquestes són les novetats més destacades:

• Tal com imformàvem en aquesta mateixa secció, Jordi Juan s’ha incorporat a l’edició digital de La Vanguardia per contrarestar l’aparició, prevista pel primer trimestre de l’any vinent, del digital impulsat per Pepe Antich, del quan encara se’n desconeix el nom. Antich i Juan van treballar durant anys a La Vanguardia, el primer com a director i, el segon, com a director adjunt de l’edició de paper.

Xavier Salvador s’ha incorporat aquest 1 de juliol com a director i conseller delegat de Crónica Global, un mitjà sorgit el setembre de 2013 de la fusió d’El Debat (editat per Paco Moreno) i de La Voz de Barcelona (dels germans Daniel i Alejandro Tercero). Salvador va deixar el maig passat la direcció d’Economia Digital per desavinences amb l’accionista majoritari, Juan García, i se n’ha anat a Crónica Global com a executiu i accionista. Salvador s’ha emportat part de l’equip que tenia a Economia Digital com és el cas del veterà Joaquín Romero, que serà responsable de la secció d’Economia i vocal del consell d’administració, i Cristina Farrés.

Economia Digital s’ha desfet de part de l’equip però planeja tenir dues redaccions centrals, l’actual de Barcelona i una nova a Madrid.

Nació Digital busca director des de la sortida de Salvador Cot, ara en aquest mateix càrrec a El Singular. Cot es va emportar amb ell el periodista Quico Sallés.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari