Quins són els últims moviments als digitals catalans?

Xavier Salvador
Xavier Salvador

Els diaris digitals estan en ebullició, amb una cascada de nomenaments i projectes. Aquestes són les novetats més destacades:

• Tal com imformàvem en aquesta mateixa secció, Jordi Juan s’ha incorporat a l’edició digital de La Vanguardia per contrarestar l’aparició, prevista pel primer trimestre de l’any vinent, del digital impulsat per Pepe Antich, del quan encara se’n desconeix el nom. Antich i Juan van treballar durant anys a La Vanguardia, el primer com a director i, el segon, com a director adjunt de l’edició de paper.

Xavier Salvador s’ha incorporat aquest 1 de juliol com a director i conseller delegat de Crónica Global, un mitjà sorgit el setembre de 2013 de la fusió d’El Debat (editat per Paco Moreno) i de La Voz de Barcelona (dels germans Daniel i Alejandro Tercero). Salvador va deixar el maig passat la direcció d’Economia Digital per desavinences amb l’accionista majoritari, Juan García, i se n’ha anat a Crónica Global com a executiu i accionista. Salvador s’ha emportat part de l’equip que tenia a Economia Digital com és el cas del veterà Joaquín Romero, que serà responsable de la secció d’Economia i vocal del consell d’administració, i Cristina Farrés.

Economia Digital s’ha desfet de part de l’equip però planeja tenir dues redaccions centrals, l’actual de Barcelona i una nova a Madrid.

Nació Digital busca director des de la sortida de Salvador Cot, ara en aquest mateix càrrec a El Singular. Cot es va emportar amb ell el periodista Quico Sallés.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.