Solidaritat per Isma i Dani a la Ciutat de la Justícia

Un centenar de persones es concentra durant l'inici del judici als dos joves
Isma i Dani absolució
Isma i Dani absolució

Un centenar de persones, entre amics, sindicalistes i iaioflautes, s’han concentrat aquest dimarts davant les portes d’accés a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet per solidaritzar-se amb els dos joves, Ismael Benito i Daniel Ayyash, abans de la seva compareixença davant la jutgessa. Entre els concentrats, els dirigents de CCOO i UGT a Catalunya, el diputat David Companyon i els regidors Josep Garganté i Maria Rovira.

El judici ha començat a les 10h amb la declaració dels dos joves. Posteriorment han començat les declaracions dels mossos d’esquadra, que han aclarit que les lesions patides van ser fortuïtes i que ni Ismael ni Dani van oposar resistència a l’hora de les detencions. Les declaracions han durat fins les 13:30h. El procés es reprendrà dijous.

El procés ve precedit per una campanya de solidaritat que s’ha estès per les xarxes i que s’ha traduït en nombrosos actes de suport per demanar l’absolució per als dos acusats. L’Ajuntament de Barcelona va retirar-se fa uns dies dels procés pel qual la fiscalia els demana 8 anys de presó, per haver participat, suposadament, en actes vandàlics durant la vaga general del 2012.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari