Solidaritat per Isma i Dani a la Ciutat de la Justícia

Un centenar de persones es concentra durant l'inici del judici als dos joves
Isma i Dani absolució
Isma i Dani absolució

Un centenar de persones, entre amics, sindicalistes i iaioflautes, s’han concentrat aquest dimarts davant les portes d’accés a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet per solidaritzar-se amb els dos joves, Ismael Benito i Daniel Ayyash, abans de la seva compareixença davant la jutgessa. Entre els concentrats, els dirigents de CCOO i UGT a Catalunya, el diputat David Companyon i els regidors Josep Garganté i Maria Rovira.

El judici ha començat a les 10h amb la declaració dels dos joves. Posteriorment han començat les declaracions dels mossos d’esquadra, que han aclarit que les lesions patides van ser fortuïtes i que ni Ismael ni Dani van oposar resistència a l’hora de les detencions. Les declaracions han durat fins les 13:30h. El procés es reprendrà dijous.

El procés ve precedit per una campanya de solidaritat que s’ha estès per les xarxes i que s’ha traduït en nombrosos actes de suport per demanar l’absolució per als dos acusats. L’Ajuntament de Barcelona va retirar-se fa uns dies dels procés pel qual la fiscalia els demana 8 anys de presó, per haver participat, suposadament, en actes vandàlics durant la vaga general del 2012.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.