Jordi Pujol jr. denuncia Andbank

Acusa l'entitat andorrana d'haver-li atribuït falsos moviments bancaris
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola ha denunciat Andbank i un dels principals directius d’aquesta entitat del Principat d’Andorra, Oriol Ribas, perquè considera que entre els moviments del primogènit de l’expresident de la Generalitat que aquest banc ha comunicat a la Justícia n’hi ha de falsos.

Segons informa La Vanguardia, l’escomesa de Jordi Júnior està inclosa a títol informatiu en la comissió rogatòria remesa per la Justícia andorrana al Jutjat número 5 de l’Audiència Nacional, on hi figuren tots els moviments bancaris del gran dels Pujol Ferrusola i la seva exdona, Mercè Gironès, amb Andbank i amb la Banca Privada d’Andorra.

La mateixa informació indica que els moviments que Jordi Pujol Ferrusola denuncia com a falsament atribuïts són anteriors a la fusió de la Banca Reig amb el Banc Agrícol.

Jordi jr. té obert un altre front al Principat a la recerca de l’origen de la revelació de la titularitat del seu compte i els dels seus familiars, just abans de la confessió de Jordi Pujol del juliol del 2014.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides