Marhuenda incompleix la seva promesa electoral

El director de la 'La Razón' va dir que abandonaria Espanya si guanyava Ada Colau
marhuenda al rojo vivo
marhuenda al rojo vivo

En el passat, les paraules se les emportava el vent. El problema per a Paco Marhuenda, el director de La Razón, és que moltes de les seves han quedat recollides per les ràdios i TV on col·labora i en la memòria, sembla ser, d’uns quants usuaris de Twitter. En dóna fe Rita Barberà, que va exclamar “¡qué hostia, coño! ¡qué hostia!” per descriure la seva davallada.

Després que Barcelona en Comú esdevingués el 24-M la primera força a la capital catalana, amb l’activista Ada Colau al capdavant, alguns d’aquests internautes han recordat que Marhuenda, durant un debat a La Sexta Noche, fa uns mesos, va dir que marxaria d’Espanya si guanyava Colau.

No obstant això, el director de La Razón ha estat present en directe aquest dilluns a la tertúlia Al rojo vivo, del mateix canal, que té lloc a Madrid, mentre desfilaven els recordatoris a la Xarxa.

Tertsch vs Oyarzábal
La contesa electoral ha deixat altres perles a Twitter, com la fricció entre el columnista d’ABC Hermann Tertsch i el dirigent del PP basc Iñaki Oyarzábal. Tertsch ha piulat que “los resultados del PP País Vasco revelan que la liquidación de Semper, Oyarzabal y demás muchachuelos yeyés entra en fase final“. La resposta d’Oyarzábal ha estat contundent: “tu si que estás en liquidación merluzo. El PP ha ganado en Vitoria aumentando en voos y es la fuerza votad aen Alava”.

Monago i Sant Martí
Més agror encara ha emprat Olga Henao, examant de qui encara és president d’Extremadura, José Antonio Monago, que es va fer famosa quan es van revelar els viatges que el dirigent popular feia a les Canàries, suposadament pagats amb diners públics, per trobar-se amb ella.

Henao, sobre la derrota electoral de Monago, ha dit que “Por ahí hay un dicho que dice que “A todo cerdo le llega su San Martín” o el que la hace la paga, o esta vida no se queda con nada de nadie”.

Rahola i Caram
Menys xerraires trobem, almenys a Twitter, dues de les defensores públiques del president Artur Mas i del candidat convergent a Barcelona, Xavier Trias. De fet, ni sor Lucía Caram ni Pilar Rahola han valorat la victòria d’Ada Colau.

La monja argentina, que va participar la setmana passada en un acte electoral amb Mas i Trias, s’ha limitat en les hores posteriors a la publicació dels resultats a referir-se genèricament a la pau i el diàleg.

Rahola, biògrafa del president Mas i opinadora estrella de Godó, per la seva part, només s’ha fet ressò d’una notícia d’El Singular (“Nou Barris ha matat Trias”) i de l’estat del ‘procés’. La felicitació se l’ha reservat per “la noble vila de Xàtiva per haver fotut fora al tal Alfonso Rus“. Està previst, això sí, que digui la seva aquest vespre a 8tv…

Sorpresa a Zamora
En l’àmbit estrictament polític, un dels prodigis que deixa el 24M és l’insòlit horitzó a Zamora. El PP guanya, però no podrà governar, com passa a tants altres llocs d’Espanya, si pacten la segona i la tercera força. El fet sorprenent és que el partit que apunta al govern municipal d’aquesta ciutat castellana no és el PSOE, ni una confluència d’esquerres, ni Ciutadans: és Izquierda Unida, amb el suport dels socialistes!

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari