Coca-Cola reobre “amb trampa” a Fuenlabrada

Sense complir la sentència judicial condemnatòria
vaga coca cola fuenlabrada
vaga coca cola fuenlabrada

Coca-Cola Iberian Partners ha anunciat aquest divendres que reobrirà el centre productiu de Fuenlabrada, després que el Suprem confirmés la nul·litat de l’Expedient de Regulació que va deixar sense feina gairebé un miler de famílies. L’anunci significa la readmissió dels treballadors, però els representants dels mateixos alerten que “és una trampa” perquè no garanteix que es reincorporin ni al mateix lloc de treball ni amb les mateixes condicions.

La companyia vol transformar el centre de Fuenlabrada per dedicar-lo a “operacions industrials i logístiques“. Els representants de la plantilla expliquen que la sentència judicial obliga la direcció a readmetre’ls amb les mateixes condicions i ocupacions.

La defensa dels demandants continua amb la tasca de tramitació de les demandes i la petició a l’Audiència perquè sol·liciti l’execució immediata de la sentència.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari